Testimonials

testimonials1 testimonials2

Ήμουν λίγο διστακτική στη αρχή, να εμπιστευτώ τόσο το σπίτι μου όσο και το μικρό κουτάβι μου σε χέρια τρίτων. Ταξιδεύω πολύ και το πρόγραμμά μου είναι απρόβλεπτο.  Ο επαγγελματισμός και η συνέπεια τους όμως, με έπεισαν από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Ευχαριστώ πολύ

Νανά Δούκα – Πανόραμα

 

Χρειάστηκε να λείψω εκτάκτως εκτός πόλης για μία εβδομάδα και ο Max δεν έχει φύγει ποτέ από το σπίτι τα τελευταία 5 χρόνια. Είχα διαβάσει γι΄αυτές τις υπηρεσίες ότι υπάρχουν στο εξωτερικό κι έτσι τόλμησα να δοκιμάσω. Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία με pet sitter και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα! Χωρίς αμφιβολία, θα σας προτιμήσω για την περίοδο των καλοκαιρινών μου διακοπών και σας προτείνω ανεπιφύλακτα.

Κώστας Θεοφυλάκτου - Καρδία

 

Μετά το θάνατο του συζύγου μου, τα τελευταία 6 χρόνια ζω με τις τρεις γατούλες μου που μου κρατούν συντροφιά. Ο γιος μου ζει σε άλλη πόλη με την οικογένεια του. Πριν ένα μήνα περίπου χρειάστηκε να νοσηλευτώ για 10 μέρες και λόγω του εκτάκτου, δεν μπόρεσα να μεταφέρω τις γάτες μου στο σπίτι του γιου μου. Το άγχος μου και η στεναχώρια μου μεγάλη και θα ευγνωμονώ για πάντα τον καλό γιατρό μου, ο οποίος με σύστησε σε σας. Γυρνώντας από το νοσοκομείο, βρήκα τις γατούλες μου χαρούμενες και ευτυχισμένες. Το σπίτι μου καθαρό και τακτοποιημένο και τα λουλούδια μου ποτισμένα.

Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας.

Μαριάνθη Πεταλά – Κ.Τούμπα

 testimonials3 testimonials4

Η Αναστασία έρχεται Δευτέρα – Παρασκευή κάθε εβδομάδα και βγάζει βόλτα τον Μάικ. Στηρίζομαι σ΄αυτήν καθώς λόγω της ασθένειάς μου δεν μπορώ να βγαίνω έξω μαζί του. Ο Μάικ την περιμένει στην πόρτα κάθε μέρα με μεγάλη χαρά και όταν γυρνάνε από τη βόλτα τους, είναι ενθουσιασμένος. Χαίρομαι κι εγώ μαζί του καθώς ξέρω ότι περνά καλά, συναντά άλλα σκυλιά και κοινωνικοποιείται σωστά.

Πέτρος Καρανικόλας - Δελφών


Μετακομίσαμε πρόσφατα από άλλη πόλη και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βρήκαμε την Αναστασία και την ομάδα  της να μας βοηθήσει με το καθημερινό πρόγραμμα των σκυλιών μας. Ο Άρης και η Ζωή, ημίαιμα τρίχρονα αδελφάκια είναι τα «παιδιά» μας και γρήγορα καταλάβαμε ότι έπρεπε να ζητήσουμε επαγγελματική βοήθεια με τις καθημερινές τους βόλτες, καθώς οι ώρες εργασίας μας είναι εξοντωτικές. Τα σκυλιά μας εκτονώνονται καθημερινά στη βόλτα με παιχνίδι και έτσι είναι ήρεμα τις υπόλοιπες ώρες στο σπίτι.

Σ΄ευχαριστούμε!

Ελισάβετ Αθανασιάδου - Καλαμαριά

 

Δοκιμάσαμε να αφήσουμε τον Alfie σε ξενοδοχείο σκύλων στις διακοπές μας και η εμπειρία ήταν πολύ άσχημη για όλους. Κάποια φίλη πρότεινε το pet sitting και άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ για ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό. Εντυπωσιάστηκα με την ιστοσελίδα σας και αποφάσισα να σας γνωρίσω από κοντά. Αυτός που ξετρελάθηκε όμως ήταν ο ίδιος ο Alfie ο οποίος στο πρώτο κιόλας ραντεβού δεν έφευγε από κοντά σας. Αποφασίσαμε να λείψουμε για ένα Σαββατοκύριακο για δοκιμή. Όταν επιστρέψαμε, ο Alfie ήταν χαρούμενος, χτενισμένος και καθαρός και είχε μάθει και καινούργιο “trick”.

Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος και η Αναστασία είναι μέλος της οικογένειάς μας πλέον!  Σ΄ευχαριστούμε πολύ για όλα!

Απόστολος Μαυρίδης – 40 Εκκλησιές

testimonials5