Υπηρεσίες Dog Walking

dog walking

Σε κανέναν δεν αρέσει να μένει στο σπίτι όλη μέρα. Πόσο μάλλον στα σκυλιά. Οι σκύλοι χρειάζονται πνευματικά ερεθίσματα και σωματική εκτόνωση και λατρεύουν να παίζουν με άλλους σκύλους.

Γι΄ αυτό το λόγο οι υπηρεσίες μας είναι ιδανικές εάν εργάζεστε όλη την ημέρα, χρειάζεται να λείψετε για συγκεκριμένο διάστημα ή έχετε άλλες υποχρεώσεις που σας δεσμεύουν από το να βγάλετε το σκύλο σας έξω για τον τακτικό του περίπατο.

Οι υπηρεσίες Dog Walking περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  •  Παραλαβή και επιστροφή του σκύλου από το χώρο σας
  •  Βόλτες 30΄, 45΄, 60΄, ανάλογα με τις ανάγκες του σκύλου σας
  •  Μέχρι τρεις βόλτες καθημερινά

Σύμφωνα με το Ν.4039/2012:

  • Οι συνοδοί κατά τη διάρκεια του περιπάτου διατηρούν το σκύλο δεμένο και σε μικρή απόσταση. Χρησιμοποιούμε σταθερό οδηγό, σε κολάρο ή σαμαράκι. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε περιλαίμια πνιγμού, περιλαίμια με καρφιά ή ηλεκτρικά κολάρα (choke collars, prong collars, electric shock collars)
  • Μέριμνά μας, ο άμεσος καθαρισμός του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του σκύλου


Μπορείτε να διαλέξετε πρόγραμμα Dog Walking σε τακτική (καθημερινή) βάση ή περιστασιακά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επιλέξουμε μαζί το κατάλληλο πρόγραμμα για σας και το σκύλο σας.
Ο Pet Sitter/Dog Walker έχει το δικαίωμα να αρνηθεί να αναλάβει την παροχή υπηρεσιών, εφόσον κατά την κρίση του υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς του ζώου που την εμποδίζουν.

Τυχόν τροποποιήσεις στη διάρκεια του Dog Walking λόγω καιρικών συνθηκών (ζέστη, βροχή, αέρας, χιόνι κλπ) είναι στην κρίση του Dog Walker για λόγους ευζωίας.

COVID19